Buitengesloten

Hang- en Sluitwerk.nl is speciaal ontwikkeld voor mensen die service verwachten, service aan huis.

Ons landelijk netwerk van slotenmakers zijn speciaal ingericht om op afspraak bij u thuis te komen. Voor het plaatsen van hang- en sluitwerk, mechanisch beveiliging of het geven van anti inbraak advies.

Er zijn ook dingen die wij niet doen, dit zijn:

  • bij maken van extra (auto) sleutels;
  • het openen van autoportieren.

Voor bovenstaande zaken kunt u het beste contact opnemen met uw lokale ijzerwaren specialist, een sleutelmaker of uw garage / auto-dealer.

De beveiliging van uw woning is erg afhankelijk van de kwaliteit van de ramen en deuren. Goed hang- en sluitwerk is namelijk alleen effectief als uw ramen en deuren in een goede staat van onderhoud verkeren.

Weet u niet zeker of het hang- en sluitwerk van uw woning voldoet aan de gestelde eisen? Met een inbraak preventiecheck door een van onze erkende slotenmakers is dit eenvoudig te controleren. En als blijkt dat uw hang- en sluitwerk goedgekeurd is, dan is het vaak mogelijk om een korting op de premie van uw inboedelverzekering te krijgen.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Het maakt niet uit of u huurder of eigenaar bent van een bestaande woning of van een woning die nog gebouwd gaat worden. U kunt inbrekers een stap voor zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen zijn voorzien van SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk. Uiteraard kunt u zelf ook een aantal maatregelen treffen om inbraak te voorkomen. Ga zorgvuldig om met uw sleutels, doe uw buitendeur(en) ‘s nachts op slot doen en maak afspraken met de buren als u (langere tijd) weg gaat.

Wilt u inbraak voorkomen en uw woning laten aanpassen aan de eisen van het PKVW? Laat u dan professioneel adviseren door een van onze erkende slotenmakers. Ze hebben allemaal de beschikking over een PKVW-erkenning, wat betekent dat zij een gedegen opleiding hebben gehad en alles weten van woning beveiliging.